yksilöllisesti räätälöidyt

Ripsipidennykset

Rakkaudella Annikalta, Sinulle

 

Mitä ripsienpidennys tarkoittaa?

Ripsienpidennyksissä omien luonnonripsien tyveen liimataan yksitellen synteettisiä ripsikuituja, jolloin ripsistä saadaan näyttävät ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyskäyttöön suunnitellulla ripsiliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnolliset tai näyttävän tuuheat asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Niiden tarkoitus on korostaa silmiä ja ripsiä.

Kuituja löytyy paljon eri värisiä, pituisia ja kaarevuuksia ja niihin voidaan liimata koristeeksi myös esimerkiksi kristalleja. Ihmisen silmässä on tavallisesti noin 50-150 ripseä ja niiden määrä vaikuttaa siihen miten tuuheat pidennyksistä saadaan. Ripsikuitu tipahtaa pois luonnonripsesi uusiutuessa. Luonnonripsen elinkaari vaihtelee yksilöllisesti kolmesta kahdeksaan viikkoon. Jotta ripset pysyvät juuri laitetun näköisinä täytyy ripsiä käydä huollattamassa yleensä 3-4 viikon välein, huollossa ylikasvaneet ripset irrotetaan ja pudonneiden ripsien tilalle laitetaan uudet. Huolto on aina nopeampi ja hinnaltaan edullisempi kuin uusien ripsien laittaminen. Ripsienpidennykset voi kasvattaa pois tai ne voi poistattaa ammattilaisella milloin tahansa siihen tarkoitetulla poistoaineella.


Klassiset vai volyymiripset?

Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Se ei kuitenkaan rasita omia ripsiä klassisia enempää, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Kuiduista tehdään viuhkat jolloin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. volyymiripsikuituja voidaan siis liimata useita vahingoittamatta omia ripsiä. Asiakas voi itse valita kuinka paljon kuituja viuhkaan liimataan riippuen siitä haluaako hän näyttävämmän vai luonnollisemman lopputuloksen.


Rakkaudella,

Annika

Jäikö joku mietityttämään?

..Vai teitkö jo päätöksen hemmotella vähän itseäsi?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinun näköinen palvelukokonaisuus