yksilöllisesti räätälöity

Kestopigmentointi

Rakkaudelta Yulialta, Sinulle


Mitä kestopigmentoiminen tarkoittaa?

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan kosmeettista tatuointia, millä korostetaan kulmakarvoja, silmän- sekä huultenrajoja ja huultenväriä. Kulmien kestopigmentointi puuteri-tekniikalla on uusi kestopigmentoinnin menetelmä. Puuteri-tekniikka luo sellaisen efektin, kuin kulmat olisivat kevyesti meikatut kulmakynällä tai kulmapuuterilla. Se on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Pigmentointia toteutetaan koneella joka tikkaa pigmenttiä neulalla ihoon.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin koneellisen toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Puuteri-tekniikalla oikein tehdyistä kulmista ei muodostu arpia ja ne häviävät ihosta kokonaan n. 1-5 vuoden kuluessa. Tämä tarkoittaa, että tulosta täytyy ylläpitää ja päivittää noin kahden vuoden välein.

Kestopigmentointi on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat; se nopeuttaa aamurutiineja ja helpottaa päivittäistä meikkaamista, mutta näyttää luonnolliselta myös meikittöminä päivinä. Sillä pyritään korostamaan ja parantamaan kasvojen luonnollista muotoa, tietenkin asiakkaan toiveita kunnioittaen. Ensimmäinen käsittely tehdään iholle aina kaksi kertaa. Huolellinen suunnittelu etukäteen on tärkeää pigmentoinnin onnistumisen kannalta. Jälkipigmentointi eli vahvistus on aina välttämätön tasaisen ja pysyvän pigmentoinnin saavuttamiseksi.

Jälkikäsittelyssä asiakkaalla on vielä mahdollisuus esittää toiveita muodon ja värin suhteen, ja kysyä kulmakarvojen hoidosta.


Miksi kestopigmentointi?

Helppous, helppous ja helppous!

Kestopigmentointi vaatii huoltamista mutta huomattavasti harvemmin kuin perinteiset meikit.

  • Nopeuttaa aamurutiineja ja helpottaa päivittäistä meikkaamista, mutta näyttää luonnolliselta myös meikittöminä päivinä
  • Kestopigmentointi pysyy hikoillessa, uidessa ja saunoessa, nukkuessa, matkoilla ja kotona.
  • Sopii avuksi hänelle, joka kokee ettei näe hyvin tai osaa meikata.

Rakkaudella, 
Yulia

Jäikö joku mietityttämään?

..Vai teitkö jo päätöksen hemmotella vähän itseäsi?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinun näköinen palvelukokonaisuus