yksilöllisesti räätälöidyt

Hieronta- ja Reikihoidot

Rakkaudelta Raijalta, Sinulle

 

Hieronta

Hieronta on perinteinen pehmytkudoksien hoitomuoto. Hierontaa voidaan käyttää erilaisten lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuvien kiputilojen hoitoon. Hieronta tehostaa mm. aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa hierottavalla alueella sekä venyttää pehmytkudosta. Hieronta auttaa huoltamaan lihaksia, lievittämään kipua sekä auttaa rentoutumisessa. 

Hieronta on pehmytkudosten mekaanista käsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia tekniikoita kuten sivelyä, venytystä, painelua sekä pusertelua. Käsittelyssä voidaan käydä läpi isoja kokonaisuuksia tai keskittyä johonkin erityiseen alueeseen tai vaivaan. Yksilölliset tarpeet hieronnalle pyritään huomioimaan haastattelun pohjalta.

 

Reikihoito

Reikin on kehittänyt japanilainen Mikao Usui (1865-1926). Reikihoito on hyvin lempeä, kokonaisvaltaisesti rentouttava ja täydentävä hoitomuoto.  Reikihoidon on koettu auttavan mm. stressitilanteessa kehon ja mielen palautumiseen. Tällöin rentoutuminen mahdollistaa ihmisessä luonnostaan jo olevan itsekorjaamismekanismin elpymisen sekä uudelleen käynnistämisen.   

Hoito tehdään joko hoitopöydällä makuulla tai tuolilla istuen, asiakkaalla mukava rento asu.  Reikihoidossa hoitaja välittää käsiensä kautta energiaa pitämällä käsiä kevyesti hoidettavan kehon eri kohdissa.

Hoitojen lisäksi reiki on suurempi kokonaisuus. Alkuperäiseen japanilaiseen reikiin kuuluvat myös meditaatio- ja hiljaisuusharjoitukset. 

Lisätietoja löydät täältä:  

 https://www.usui-reiki-ryoho.fi/

 

Rakkaudella,

Raija

Jäikö joku mietityttämään?

..Vai teitkö jo päätöksen hemmotella vähän itseäsi?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinun näköinen palvelukokonaisuus