Yhteystiedot

Kauneuskeskus LUX
Kauppakatu 4
62100 Lapua
041-3692585
luxkauneuskeskus@gmail.com

Nettiajanvaraus:

 

  

Kynsikoulutukset 2016

Kouluttajana Lapualla toimii Marjoriina Keisala, Mosaic Creative Educator.

Mosaic-kynsikoulutukset

Varsinaista koulutuskalenteria peruskoulutuksista ei ole. Kaikki koulutukset sovitaan oppilaiden kanssa henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisella varauksella pyrimme helpottamaan sopivan ajankohdan löytämistä koulutusta varten. Järjestämme koulutuksia sekä arkisin että viikonloppuisin.

Peruskoulutuksista tarjoamme kaksi erilaista ohjelmaa: Basic ja jatkoksi Premium. Lisätietoja tarkemmasta sisällöstä löydät peruskoulutus- linkin alta.
 

Koulutuksen sisältö perustuu uuden koulun oppeihin. Kynsien muotoilussa käytämme vain muotteja, ei enää muovisia tippejä. Muotoilussa keskitymme siihen, että muotoillaan jo siveltimellä ja rakennemassalla, ei niinkään enää viilalla. Valmiit kynnet näyttää luonnollisesta ja vaikuttavat kevyeltä eikä raskailta. Kynnet tehdään aina huolellisesti ilman oikomista. 

 

Koulutuksen aikana käytämme vain Mosaic Nail Systems tuotteita. "Mosaic" on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. Sarjan tuotevalikoima täydentyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan. Sarja keskittyy tuotekehityksessä alan ammattilaisten toivomuksiin ja sarjan valikoimassa on juuri sellaisia tuotteita joita meillä ammattilaisilla olisi helppo ja miellyttävä käyttää jokapäiväisessä työarjessamme. Mosaicin tuotekehityksessä kuunnellaan siis juuri teitä ja painotetaan salonkityötä!

 

"Mosaic" tuotesarjan ainutlaatuisuus on palapelimainen harmonia hyvää laatua, edullista hintaa, helppoa työstettävyyttä, ergonomisia pakkauksia ja kaikkien tuotteiden mahtavaa yhteensopivuutta. Mosaic-sarjan avulla pääset hyödyntämään oma luovuuttasi, luot upeita rakennekynsiä ja koristeluja vähemmällä ajalla sekä pienemmillä kustannuksilla. 

Pyrimme aina laadullisesti tarjoamaan asiakkaalle kynnet mitkä kestää huollosta huoltoon ilman ongelmia. Kynnet pysyvät aina kauniina. 
 
Koko koulutuksen jakson oppilaalla on tukena kouluttajan ja kouluttajatiimi sekä Mosaic oppilastiimin valtakunnallinen ryhmä. Koulutuksen aikaisesta yhteydenpidosta on vastuussa oppilas. Myös koulutuksen jälkeen tuki jatkuu ja taitoja on mahdollista hioa vielä lisäkoulutuksilla. 
 

 

 

 

Koulutuksen varausehdot:

-Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.
-Jos laskua ei lähetetä etukäteen koulutus maksetaan paikan päällä.
-Laskun maksamatta jättäminen ei ole koulutuspaikan peruutus. Peruutus täytyy tehdä erikseen sähköpostilla tai soittamalla.
-Peruutukset tulisi tehdä vähintään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua jotta voisimme täyttää peruutuspaikan.
-Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella palautamme koulutussumman, muuten pidämme oikeuden pitää 50% koulutuksen arvosta jos koulutukseen tulo peruutaan alle 14 vuorokautta koulutuksesta.
-Jos koulutuksen tulo perutaan alle 7vrk tai koulutus jätetään peruumatta kokonaan veloitamme 100% koulutuksen summasta.
-Sairaustapauksissa koulutuksen voi myös siirtää myöhempään ajankohtaan ilman veloituksia (ei ulkopaikkakunnilla).
-Kouluttajalla on oikeus siirtää tai perua koulutus jos minimiosallistujamäärä ei tule täyteen.
-Kouluttajalla on oikeus muuttaa koulutusohjelmaa sopivaksi oppilaan tasoon.
-Jos peruskoulutus perutaan lunastuksen jälkeen tai jätetään oppilaan puolesta kesken emme palauta jo maksettua suoritusta.
-Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista koulutuksien peruutuksista ja siirroista. Luonnollisesti pyrimme järjestämään uudet tilaisuudet aina mahdollisuuksien mukaan